30.11.2011 г.

Седмична програма на Арт-Хостел (28.11.-04.12.)

Скъпи приятели,
тази седмица сме подготвили за вас три концерта. Ще има от всичко. Филмова музика, дъб музика, че и гайда и диджериду ще има.

Tetris – Funny Live – Четвъртък (01.12.), 21:30ч.


Играли ли сте Тетрис? А Супер Марио? Харесвате ли семейство Адамс? Флинтстоун? Междузвездни войни? Криминале? Ако отговорът е "да" - чакаме ви на 1-ви декември от 21.30 часа. Ще свирим нашите любими мелодии от филми и old school игри - както ние си знаем! Ще има ска, рокабили-пънкарийки, малко реге, блус, суинг... А тази вечер филмите и игрите ще са само в главите ви!

Sofia Dub Club – Петък (02.12.), 19:00ч.

Ако дъб музиката те вдъхновява, ако тя ти допада, ако си падаш по спокойните ритми, ако петък вечер ти се излиза, ако ти се пият две бири, ако не ти се пият две бири, ако се нуждаеш от приятна компания, ако никаква компания не ти трябва. Този петък Арт-Хостел отговаря на всички твои потребности, защото сме в лежерно дъб настроение. Заповядай!


Тъпани и гайди – Събота (03.12), 21:00ч.

Ще стане тя каквато ще стане. Тази събота вечер. Раз-два. Раз-два. Раз-два-три. Като има гайди, има и хора, и ръченици, и подскачане, и греяно вино (леле, особено греяно вино), и ти е едно такова леко на душата. Да беше само гайда. Ами и диджериду има. Раз-два. А с диджеридуто знаете: върви едно такова леко хипнотично, вибриращо, басово настроение, дето всеки път като скочиш, те хваща и те връща на земята, а с диджеридуто и биричка върви, и ти е едно такова весело на душата. Раз-два. Ама и кахонче като има, тогава всичко вече е някак завършено. Раз-два-три. Има кой да отброява това раз-два, раз-два, раз-два-три. Да те вкара в ритъм. А нали това им е хубавото на концертите, че те вкарват в ритъм.

Тодор - каба гайда
Бъни - кахон и тъпан
Хорхе – диджериду

Всички концерти са с вход свободен.

Няма коментари:

Публикуване на коментар