9.11.2011 г.

Седмична програма на Арт-Хостел (7-13 ноември)

Скъпи приятели,
тази седмица имаме удоволствието да ви поканим на три концерта и една страхотна изложба.

CheapTrix – четвъртък (10-и ноември), 21:00ч.
В четвъртък специално за вас CheapTrix ще представят новия си проект, който набляга на стилове като: JUNGLE, DRUM&BASS & dubstep. Музиката се смесва и изпълнява на живо по един интересен и атрактивен начин. 

Повече информация за тях можете да намерите на страницата им във фейсбук: http://www.facebook.com/pages/CHEAP-TRIX/151450518268812?sk=info.

Можете да ги видите тук: http://vimeo.com/28292629.

Фотоизложба и Acoustic Soul – петък (11-ти ноември), 19:30ч.

ON THE ROAD GALLERY – откриване в 19:30ч.
Една добра възможност да надзърнете в пътуващата изложба на чешкия фотограф и пътешественик Петр Шестак ще направи спирка и в София със своята изложба на черно-бели снимки, събрани от артисти от цяла Европа. 

Галерия On the road представя художествена фотография по нетрадиционен начин – маршрутът на старото возило марка Мерцедес, пълно със снимки на различни автори, до известна степен зависи от климатичните условия, срещи, случайности и аварии, но в повечето случай спира в малки градове далеко от културните центрове на Европа. В София може да видите изложбата в сутерена на Art Hostel от 11 до 18 ноември.

Колекцията представя класически черно-бели фотографии от няколко жанра - пейзажи, портрети, социални документи и сюрреалистични моменти. Авторите на снимките са не само световно известни професионалисти като: Бохдан Холомичек („road-movie“- серия от пейзажи заснети зад волана), южнокореецът Jehsong Baak (серията „Là ou ailleurs“), Игор Малиевски (сюрреалистичният натюрморт с Мадоната и мухата), Карел Цудлин (портрети на работници от леярна от серията „Workers“), филмовият документалист и преподавател от FAMU Мирослав Янак (портрети), каталанският експериментатор Жозеп Гуиола (манипулирани увеличения тонирани с отвара от черен чай и експонирани чрез слънчева светлина), британецът Мартин Грифин („парижката серия”), завършилият FAMU Дейвид Къмърман (спиритуални моменти от Йерусалим), но и запалени аматьори като Евстатиус (три фотографии на хора-хамелеони в градска среда) и Анаис Реймбалт (екстракт от фотографски дневник).

Acoustic Soul – 23:00ч.

За доброто настроение след откриването на изложбата ще се погрижат момчетата от Acoustic Soul с приятен микс от джаз, изсвирен на инструменти като мелодика, кахон и китара. В репетоара им влизат известните парчета „If I don't mean a thing” , „Caontaloupe island”, „Take 5” , „Caravan” , „Summertime”, плюс някой авторски.

Ginger Groove – събота (12-ти ноември), 21:00ч.

Те са пристрастени към джаза, вдъхновени са от боса нова и са изкушени от възможността да придават различно джази звучене на поп музиката. Очертава се една лежерна танцувална вечер.

Те са:
Boriana Iordanova- vocals
Peter Georgiev- guitar
Vladi Mihajlov-double bass

Повече информация за тях на: http://www.facebook.com/pages/Ginger-Groove/289861497705366?sk=info.

Входът за всички събития е свободен!
Очакваме ви!













Няма коментари:

Публикуване на коментар