16.11.2011 г.

Два концерта, ска парти, театрално представление и премиера на книга влизат в програмата на Арт-Хостел София тази седмица.




Ска парти – четвъртък (17.11.), 20:00ч.



От ноември с гордост и нескрито удоволствие връщаме в програмата си традиционното ска парти по веднъж на месец. Елате да потанцувате, да се усмихнете, да споделите доброто си настроение с нас. Един особено добър начин да забравим за една вечер за зимата.

Стилове:
First wave
2 – tone
Third wave SKA!
SKA in Spanish from Espana and America Latina!


Акция „Червяк” – петък (18.11.), 17:30ч.

Представлението е в основната програма на АСТ ФЕСТИВАЛ ЗА СВОБОДЕН ТЕАТЪР!
синтетична театрална акция
Режисура: Валерий Пърликов
Костюми и мултимедия: Цвета Богданова
Актьори: Васил Грънчаров, Петър Пондев


Проект „ЧЕРВЯК„ е синтетична театрална акция на базата на резултати от психо-физически тренинг в „Ателие VIA NEGATIVA”. За Акция „Червяк” отделните психо-физически партитури, манифестирани от участниците по време на „Ателие VIA NEGATIVA”, се организират в логиката на разказите „Зъбчатите колела“ и „Разговор в мрака“ на японския писател Акутагава Рюноске. 18 ноември (петък), 17.30 ч. 
 На български език, със субтитри на английски 
Времетраене: 50 мин. 
Броят на местата е ограничен, вход с покани



Train Station – петък (18.11.), 21:00ч. 
Добре дошли в джаза. Оттук нататък сте изцяло във властта на:   

Кристина Георгиева - глас
Емил Георгиев – китара
Валери Пастармаджиев - бас
Георги Бакърджиев - барабани
Илия Градев - мелодика , клавири

Група Муфта – събота (19.11.), 21:30ч. 

На 19-ти ноември, група "Муфта" ще отележи Световния ден на тоалетната с поздравителен концерт към всички граждани, спазващи личната и обществената хигиена и чистота.
Музикантите от групата ще пожелаят на всички свои почитатели и съмишленици чисти тоалетни и ще позабавляват събралото се множество с авторски песни и известни световни ска и реге хитове. Събитието е част от кампанията „К’во правим”, свързана с опазване на чистотата в родината ни.


Представяне на новата стихосбирка на Катя Начева "Аградо" – неделя (20.11.), 18:00ч. 

Катя Начева гостува на Безпризорните в неделя, за да представи третата си стихосбирка "Аградо" (ИК "Пергамент")

"Никак не е лесно да попаднем на добра по характер поезия. Такава, която, вместо да ни подчинява на силата и енергията си, без да иска ни помирява със света и със самите нас. Тя е като добрите хора – сама не осъзнава добротата си. Не я натрапва. Затова често се случва да я подминем. Но пък, ако я разпознаем или ако просто доверчиво се отпуснем, усетили мощното й гравитационно поле, имаме шанса завинаги да останем с нея. И тя няма да ни подведе."
Петър Чухов

Катя Начева е родена през 1979 г. в София. Живее в гр. Сливница. Работи в петролна компания. Майка на две деца. “Аградо” е третата й книга със стихове. Издание на Фондация “Лексема” и ИК “Пергамент”.

Всички събития са с вход свободен!



Няма коментари:

Публикуване на коментар