5.12.2011 г.

Седмична програма на Арт-Хостел (5-11 декември)

Тази седмица ще имате възможност да посетите в Арт-хостел четири концерта, едно парти и едно литературно четене. С други думи: програмата ни преди празниците е пълна.

Дъб и реге парти – вторник (06.12.), 20:30 

Нашият барман Сами е подбрал за вас специален дъб и реге микс и ще ви посрещне с широка усмивка.

Сряда (07.12.) – барът ще бъде отворен след 22 часа.

Дедо Мони – четвъртък (08.12.), 21:30 

Един уникален формат на караокето, в който Дедо Мони свири, а вие пеете. За целта трябва да поръчвате песни, чиито текстове знаете. Внимавайте, защото Дедо Мони събира книжки и раздава подписи, нанася оценки и намалява поведение. Ще се пишат и отсъствия!

Тактика Еклектика (Морски и Бъни) – петък (09.12.), 22:00 


Двамата музиканти от „Джанго Зе” и „Оратница” представят съвместен проект, в който минават през различни стилове. Те не издават почти никакви подробности. Откъде ли ще мине тяхното музикално пътешествие? Има един начин да разберете и вие знаете какъв е той...

Good Music Society – събота (10.12.), 21:30 

Нищо повече от модерен рокендрол, който променя света. Това основно правят музикантите от Good Music Society – бандата с едно от най-неочакваните имена и най-характерно звучене на българската рок сцена.

Мишо (вокали), Бо (вокали и цигулка), Васето (китара), Ачо (бас) и Стоян (барабани) вярват, че за да промениш света е нужно да докоснеш само един човек и да му помогнеш да види своя свят с други очи. А какъв по-добър начин това да се случи от порция добра музика?

Лауреатите на конкурса „Веселин Ханчев” гостуват на „Безпризорните в неделя” – неделя (11.12.), 17:30
Лауреатите на ежегодния младежки конкурс за поезия ще гостуват на „Безпризорните в неделя” и ще четат свои неща. Чуйте най-новите гласове на българската поезия.

Acoustic Soul – неделя (11.12.)

Във вечерта след литературното четене ще останем на лежерна вълна с музикантите от Acoustic Soul, които ще ни поднесат микс от избрани джаз кавъри и авторски парчета.

Всички събития са със вход свободен!

Няма коментари:

Публикуване на коментар